Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: AIK säljer mittback för fyra miljoner kronor

Sillybloggen

AIK värvade inför förra säsongen Karol Mets, 27, från nederländska laget NAC Breda. Mittbacken har avtal över 2021, men ser redan nu ut att lämna klubben.

Aftonbladet uppger att Mets nu är nära att lämna AIK för spel i Ettifaq FC i Saudiarabien. Tidningen skriver att endast en läkarundersökningen återstår att att backens nya kontrakt med den saudiska klubben är över tre år. Samtidigt skriver även tidningen att AIK får fyra miljoner kronor för affären.

Mets är i år noterad för ett mål på 20 matcher i allsvenskan. Förra säsongen stod han för ett mål och tre assist på 26 framträdanden i allsvenskan. AIK värvade tidigare i år in Sotirios Papagiannopoulos från FC Köpenhamn och har därmed redan en ersättare på plats i föreningen.

AIK är placerat på tolfteplats i allsvenskan med tre poäng ner till Helsingborgs IF på kvalplats. Stockholmslaget har dock en match färre spelad än övriga bottenkonkurrenter.

Annons
Publicerad 2020-10-02 10:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto