POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Cavani skriver på för United under morgondagen

Edinson Cavani skriver på för Manchester United under morgondagen, det skriver den trovärdige RMC-journalisten Mohamed Bouhafsi på Twitter. Kontraktet kommer vara på två år och 33-årigen kommer att resa till Manchester ikväll för att undergå läkarundersökning imorgon.

Cavani har varit klubblös sedan hans kontrakt med Paris Saint-Germain gick ut efter den gågna säsongen. Under sina sju år i Paris blev han PSG:s bäste målgörare genom tiderna, då han gjorde 138 mål på 200 matcher.

Nu väntar en ny utmaning i Premier League, enligt Bouhafsi. Tidigare i sommar har Cavani ryktats till Benfica, men övergången blåstes av när den portugisiska klubben inte hade råd att betala uruguayanens löneanspråk.

Publicerad 2020-10-03 kl 19:57

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto