Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Grekisk klubb gör ett sista försök att värva Tankovic

Sillybloggen

Hammarby-mittfältaren Muamer Tankovic, 25, var i vintras nära en övergång till italienska Serie A-laget Genoa och har även under en längre tid ryktats vara aktuell för en flytt till grekiska laget AEK Aten. Tankovic lämnade i somras Bajen vid avtalets slut, men skrev sedan på ett nytt avtal över säsongen 2022 och är så här långt i år noterad för sju mål på 14 framträdanden i allsvenskan.

– Efter att mitt kontrakt gick ut har jag känt mig rastlös eftersom jag inte kunnat spela matcher. Det är en konstig tid vi lever i just nu, och det har blivit som det har blivit. Men jag känner mig jätteglad över att fortsätta i Hammarby, och nu ligger allt mitt fokus på att vinna matcher för Bajen, sa Tankovic efter den nya överenskommelsen med Bajen i slutet av augusti.

Nu rapporterar flera grekiska medier, däribland Sport24.gr och Gazzetta.gr, att AEK Aten nu gör ett sista försök, under transferfönstrets sista dag, att värva Tankovic. Enligt Gazzetta.gr finns det även en klausul i Tankovics avtal med Bajen, som gör att spelaren kan lämna gratis. Detta vid ett erbjudande från en utländskt klubb, vilket alltså är fallet med AEK Aten.

Annons

AEK Aten är just nu placerat på fjärdeplats i den grekiska högstaligan efter sex poäng på säsongens tre första ligamatcher i Grekland.

Publicerad 2020-10-05 18:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto