Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Trots korsbandsskada - får nytt ettårskontrakt med Leeds

Premier League-nykomlingen Leeds United gav på fredagen besked om att klubben har kommit överens med backen Gaetano Berardi, 32, om ett nytt kontrakt över den här säsongen. Berardi anslöt sommaren 2014 från Sampdoria och har sedan dess varit den engelska klubben trogen.

Berardi åkte däremot på en korsbandsskada i den näst sista matchen förra säsongen, då Leeds vann med 3-1 mot Derby County i Championship, och kommer därmed bli borta från spel ett bra tag framöver. Trots det har alltså Leeds ändå valt att förlänga med spelaren.

– Rehabiliteringen går väldigt bra. Jag arbetar ihop med den medicinska personalen i klubben och de gör ett väldigt professionellt arbete med mig, så jag är väldigt glad över detta, säger han i en intervju på Leeds hemsida och fortsätter:

ANNONS

– Det är en skön känsla (med det nya kontraktet). Naturligtvis är det inte den bästa situationen för mig med skadan, precis som för klubben, så det är en skön känsla för mig och jag är glad över detta. Jag vill därmed tacka klubben för det.

Leeds är på åttondeplats i Premier League efter sju poäng på fyra matcher i ligaspelet.

Publicerad 2020-10-16 kl 19:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto