Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpool jagar back i Bundesliga - här är prislappen

Sillybloggen

Liverpool har bekräftat att mittbacken Virgil van Dijk är allvarligt knäskadad och kommer att behöva genomgå en operation. Sedan skadebeskedet har det ryktats flitigt om att klubben kan behöva värva en ersättare och nu kan en ersättare hittats.

Sports Mediaset uppger att Liverpool ställer in siktet på Schalkes försvarare Ozan Kabak. 20-åringen kopplades ihop med Premier League-klubben tidigare i somras men nu uppges Liverpool planera att värva hem försvararen i januarifönstret.

Sajten skriver även att Schalke redan nu har satt en prislapp: 30 miljoner pund, cirka 342 miljoner kronor vill Bundesliga-klubben ha.

Ozan Kabak noterades i fjol för tre mål och en assist på 26 ligamatcher i Bundesliga. Ett imponerande facit som enligt uppgifter ska locka Merseyside-klubben. Kabas kontrakt med Schalke går ut sommaren 2024.

ANNONS
Publicerad 2020-10-23 18:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto