Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Elfsborg intresserat av nigeriansk mittfältare

Sillybloggen
Malmö FF - AIK
Malmö FF
AIK
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Värnamo - Halmstads BK
IFK Värnamo
Halmstads BK
STREAMA PÅ SÖNDAG
Djurgårdens IF - GAIS
Djurgårdens IF
GAIS
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - IFK Norrköping
BK Häcken
IFK Norrköping
STREAMA PÅ SÖNDAG
Hammarby IF - Västerås SK
Hammarby IF
Västerås SK
STREAMA PÅ MÅNDAG

Elfsborg har gått starkt under allsvenskan 2020. Efter 26 omgångar ligger Boråsarna på andraplats med 43 poäng framför trean Djurgården på 42 poäng.

Men trots att den nuvarande säsongen inte ens är avslutad, verkar Elfsborg redan ha startat arbetet att bygga vidare på denna starka säsong. Enligt FotbollDirekt, tittar nu klubben på den norska klubben Lilleströms nigerianske mittfältare Ifeanyi Mathew inför säsongen 2021.

23-årigen Mathew har spelat i Lilleström sedan 2016. Utöver den första halvan av 2019, som han tillbringade på lån hos Ankaraspor i den turkiska andradivisionen, har Mathew varit en startspelare i Lilleström sedan han kom till klubben.

I fjol trillade Lilleström ner i den norska andradivisionen, där det I år har hittills i år blivit en assist på 22 matcher för Mathew då Lilleström ligger tvåa med sex matcher kvar att spela.

Annons

Nu, är alltså Elfsborg intresserat av Mathew – men man har relativt stor konkurrens. FotbollDirekt uppger även att klubbar i MLS och Israel följer mittfältaren, samt Rosenborg och Molde i den norska högsta divisionen enligt norsk media.

Publicerad 2020-11-05 16:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto