Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Balotelli uppges aktuell för brasiliansk klubb: "Det är ingen dröm - det är en verklighet"

Sillybloggen

Mario Balotelli har varit klubblös sedan han lämnade sin hemstadsklubb Brescia efter förra säsongen. Tidigare har det från engelsk media ryktats om Championship-klubben Barnsley, men italiensk media rapporterar om annat.

Enligt en rapport från den italienska tidningen Tuttosport, kan 30-åringen vara på väg till den brasilianska klubben Vasco da Gama. Något som Vasco da Gamas sportchef, Fabio Cordella, inte förnekar.

– Det är ingen dröm att värva Balotelli till Brasilien, det är ren verklighet. Vi arbetar med Mino Raiola i ett försök att få en av världens bästa spelare till Vasco da Gama, säger Cordella till tidningen.

Enligt Tuttosport kan Balotelli även få sällskap av den italienske tränaren Walter Zenga, som senast tränat Serie A-klubben Cagliari.

– Vi har en tränare för tillfället, men Zenga är en tränare som vi verkligen gillar. Jag tänker inte utesluta att han potentiellt blir vår tränare i framtiden om vi beslutar oss för en förändring på tränarposten, säger sportchefen Cordella.

Annons
Publicerad 2020-11-20 09:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto