Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: stort intresse för Irandust - kan lämna i vinter

7v

Häcken placerar sig på tredjeplats i allsvenskan inför den sista omgången, där Hisings-klubben ställs mot Kalmar FF borta. Går resultaten rätt väg och Häcken behåller tredjeplatsen innebär det att laget kniper den sista Europa-platsen.

Men i mötet med KFF får laget klara sig utan Daleho Irandust, 22, som dras med höftproblem. Nu uppger GP att 22-åringen kan komma att lämna klubben i vinter då intresset för honom ska vara stort. Tidningen uppgav tidigare i år att det kommit ett konkret bud från en MLS-klubb, som Häcken nobbade.

ANNONS

Men det fanns även intresse från FC Groningen och SV Darmstadt 98, uppger tidningen – och det intresset finns kvar. GP hävdar att det inte är otänkbart att Irandust lämnar Häcken i vinter, samtidigt skriver de att 22-åringen kan vara öppen för att stanna kvar på Hisingen för att slåss om en allsvensk topplacering även nästa år.

Publicerad 2020-12-03 kl 19:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto