Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus kan göra sensationell bytesaffär - Ronaldo mot Pogba

Sillybloggen

Cristiano Ronaldo har konstant varit Juventus bästa målskytt sedan flytten till Turin 2018 men klubben har dragits med ett problem. Enligt Sport ska det främst vara på grund av att man vill bli av med Ronaldos lönepost på 31 miljoner euro (317 miljoner kronor) per säsong – vilket nästan är fem gånger så mycket som klubbens näst bäst betalda spelare Paulo Dybala.

Därav kan nu klubben satsa på en sensationell bytesaffär. Enligt journalisten Miguel Delaney på The Independent kan Juventus gå för att byta Ronaldo mot Paul Pogba i Manchester United. Enligt tidningen ska Juventus överväga affären för att lätta på utgifterna samt för att Juve-tränaren Andrea Pirlo vill forma ett kollektivt bygge och inte ett lag som enbart kretsar kring Ronaldo.

– Juventus kan vara intresserade här, det är inte omöjligt. Juventus försöker att etablera en mer kollektiv fotboll. De försökte med Sarri och nu vill de göra det med Pirlo, men det är omöjligt med Ronaldo i och med sättet Ronaldo spelar på. Han passar helt enkelt inte in i ett spelsätt som byggs på kollektivet, säger journalisten Miguel Delaney till sajten Football Rambles.

Annons

Paul Pogbas agent Mino Raiola gick nyligen ut och berättade att den franske mittfältaren troligtvis kommer att lämna Manchester-klubben.

– Jag kan säga att Paul Pogbas tid i Manchester United är över, sa Raiola till Tuttosport.

Publicerad 2020-12-11 10:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto