Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Örgryte IS vill värva Brännström från J-Södra

21v

Superettan-klubben Örgryte IS jagar för tillfället efter en nu huvudtränare. Sedan tränaren Keith Millen fick sparken har laget letts av klubbikonen Sören Börjesson och assisterande tränaren Miguel Beas men nu har ÖIS ställt in siktet på ett starkt namn.

ANNONS

Enligt sajten Fotbolltransfers finns Jönköpings Södras tränare Anderas Brännström högt upp på listan över tänkbara tränare säsongen 2021. J-Södra är just nu mitt uppe i ett brinnande kval till allsvenskan där Brännström och klubben ska försöka vända 3-1-underläget mot Kalmar FF på söndag.

Enligt sajten var Brännström inte alls nöjd med att sportchefen Kujtim Bala fick sparken mitt under säsongen och att det därav ska ha skurit sig i klubbledningen. En spricka som Örgryte alltså nu vill utnyttja.

Publicerad 2020-12-11 kl 08:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto