Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dif:s sportchef bekräftar - kuggen kan lämna i januari

Sillybloggen

I januari 2019 anslöt den norska högerbacken Aslak Fonn Witry till Djurgården från norska Ranheim. 24-åringen sitter på ett kontrakt som sträcker sig till november 2022. Witry har imponerat de två senaste säsongerna på sin position i Djurgården men nu kan han vara på väg bort.

Hittills har Djurgården värvat in mittfältarna Rasmus Schüller och Elias Andersson samt mittbackstalangen Isak Hien och nu berättar klubbens sportchef Bosse Andersson att Witry kan säljas i januari.

– Han är en spelare som kan lämna i vinterfönstret eller kanske i nästa fönster efter det. Det finns en chans men det är lite lugnare på transferfönstret så vi får se.  Det är 50/50. Vi vet att det är några klubbar som följt honom men inga konkreta diskussioner eller bud just nu, säger han till Expressen.

För Fotbollsthlm är 24-åringen öppen för en flytt.

– Jag har kontrakt i två år till men jag är öppen om rätt klubb kommer och om det är ett bra steg för mig. Sen får vi se hur Djurgården ställer sig till det, säger Witry till Fotboll Sthlm.

Annons
Publicerad 2020-12-16 16:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto