Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Efter kritiken - United-duon lämnar i januari

Sillybloggen

Manchester United-målvakten och argentinaren Sergio Romero, 33, anslöt till klubben från Sampdoria sommaren 2015. 33-åringen har länge stått i skuggan av David de Gea och har fått minimalt med speltid den senaste tiden. Det var när United nobbade ett bud på målvakten som resten av spelarna enligt ESPN ska ha riktat kritik mot klubbledningen för hur Romero har behandlats. Nu rapporterar den engelska tidningen The Athletic att den argentinske målvakten lämnar i januari.

33-åringen kan hamna i Spanien men vilken klubb det handlar om nämns däremot inte. Men Romero är inte den enda som skeppas vid årsskiftet.

Försvararen Marcos Rojo värvades till United sommaren 2014 och fick till en början flitigt med speltid. Men de senaste åren har resulterat i utlåningar och enligt The Athletic Rojo längtar speltid och vill därav nu lämna klubben. Enligt uppgifter ska Newcastle visa intresse.

Sergio Romero och Marcos Rojos kontrakt med klubben går ut sommaren 2021.

Annons
Publicerad 2020-12-17 18:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto