Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Elfsborg vill värva dansk mittfältare

Sillybloggen

Elfsborg uppges vara på väg att värva från danska ligan. Enligt danska tidningen Ekstra Bladet vill Borås-laget värva Randers danske mittfältare André Rømer, 27, som just nu har avtal med den danska klubben till sommaren 2024. Elfsborg uppges vara berett att lägga 2,7 miljoner kronor på mittfältaren och parterna uppges nu förhandla om en övergång.

Ekstra Bladet skriver även att Elfsborgs vilja att värva Rømer lär höra ihop med att norske mittfältaren Sivert Heltne Nilsen verkar vara på väg att lämna Elfsborg för Brann.

I tisdags skrev norska tidningen VG att Heltne Nilsen troligtvis lämnar Elfsborg för Brann. Tidningen uppgav att Brann kan tänka sig att betala tre miljoner kronor, men att Elfsborg först kom med ett motbud på 4,5 miljoner. Däremot kan dock Borås-klubben ha fått sänka sitt krav, och enligt Ekstra Bladet liknar prislappen på Rømer pengarna som Elfsborg lär få för Heltne Nilsen vid en försäljning.

Under onsdagen skrev dock VG-journalisten Arilas Ould-Saada att Boråslaget nu vill ha tillbaka Heltne Nilsen i träning till i dag, torsdag. Detta då han nu uppges vara i Norge just nu i väntan på att slutföra en övergång till Brann. Läget är därmed lite oklart kring Heltne Nilsen.

Annons

Rømer lämnade under sommaren 2018 Odense för spel i Randers, men har även en bakgrund med spel i Midtjylland på seniornivå i Danmark. Den här säsongen är han noterad för fyra mål och två assist på tolv framträdanden i den danska högstaligan.

Publicerad 2021-01-14 07:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto