Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Efter tiden i Napolis frysbox - nära flytt till Frankrike

Sillybloggen

Napolis polske anfallare Arkadiusz Milik, 26, har under den här säsongen varit fast i den italienska storklubbens frysbox. 26-åringen har inte fått speltid i en enda match den här säsongen, och ser nu ut att lämna Gennaro Gattusos lag i vinter.

Rai Sport uppger att Napoli och Marseille har nått en överenskommelse om anfallaren, och att Milik kommer att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen på torsdag. Förs uppges dock Milik förlänga sitt avtal med Napoli för att Marseille sedan ska kunna låna polacken fram till i sommar med en köpoption. Miliks nuvarande avtal med Napoli går nämligen ut i sommar.

Uppgifterna gör vidare gällande att Marseille förväntas betala nio miljoner euro, plus fyra miljoner euro i olika bonusar (motsvarande 131 miljoner kronor totalt), samtidigt som Napoli får en vidareförsäljningsklausul på 20 procent vid en framtida försäljning från den franska klubben.

Annons

Milik stod under förra säsongen för 14 mål på 35 matcher med Napoli. Han anslöt sommaren 2016 från Ajax, men har även en bakgrund med spel i bland annat Bayer Leverkusen och Augsburg.

Publicerad 2021-01-18 14:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto