Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Lämnar Sundsvall - klar för konkurrenten

Sillybloggen

Trelleborgs FF fortsätter att värva starkt. Nu har klubben gjort klart med 33-årige Johan Blomberg – som ansluter från Gif Sundsvall.

– Att vi lyckats få hit en spelare av Johans kaliber är jag både nöjd och stolt över. Det är en erfaren spelare som varit ute på en lång resa i fotbollsvärlden för att nu komma tillbaka till Skåne. Johan har en bra högerfot, i både passnings- och avslutsspelet, och kommer med sin rutin vara en mycket viktig spelare för oss de kommande säsongerna, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF till klubbens hemsida.

Blomberg kommer ursprungligen från Lund. Nu vänder han hem till Skåne, efter spel i bland annat Sundsvall, AIK och Colorado Rapids.

– Jag kan bara säga att jag har en jättebra känsla nu när allt är klart efter några veckors diskussioner. Hela familjen, som fått flytta med mig under hela karriären, har varit med i beslutet och att få återvända till Skåne känns helt rätt nu när vi väntar tillökning för tredje gången under våren, säger Johan Blomberg.

Annons

33-åringen gjorde sex mål och fem assist på 28 matcher för Sundsvall. kontraktet är skrivet över två år.

Trelleborg har sedan tidigare plockat in Petar Petrovic från Öster, Simon Amin från Örebro samt Jesper Modig från Varberg.

Publicerad 2021-01-31 10:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto