Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: AIK visar intresse för tidigare Juventus-anfallare

11v

Anfallaren Richmond Boakye, som har meriter från spel i Ghanas A-landslag, har en bakgrund med spel i en drös olika klubbar i karriären. Anfallaren är fostrad i italienska laget Genoa, men har även tillhört klubbar som Sassuolo, Juventus, Elche och Atalanta. Senast tillhörde han serbiska storklubben Röda Stjärnan, som han nyligen lämnade efter två mål och tre assist på 13 framträdanden med klubben under den här säsongen.

ANNONS

Nu rapporterar sajten Ghanasoccernet.com att AIK visar intresse för den 28-årige anfallaren, som kan komma in gratis, då spelaren är kontraktslös. Uppgifterna gör dock även gällande att både Al Nasr och Fenerbahce har varit i kontakt med spelaren.

Boakye har bland annat gjort sex mål på 30 matcher i La Liga, fyra mål på 25 matcher i Serie A, ett mål på åtta matcher i Champions League och ett mål på nio matcher i Europa League under sin karriär. Trots att Boakye tillhörde Juventus mellan sommaren 2012 och sommaren 2014, så kom han inte till spel i någon match med klubben. Han var i stället utlånad till Sassuolo och Elche innan han såldes till Atalanta, där han gjorde fem mål på 22 matcher i Italien säsongen 2014/2015.

Publicerad 2021-01-31 kl 22:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto