Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Svenske talangen avbryter Serie A-lån - utan att ha spelat en sekund

Sillybloggen

Joel Asoro anslöt i somras till Serie A-klubben Genoa på lån över säsongen, vilket kunde bli ett obligatoriskt köp om vissa prestationsbaserade kriterier uppfylldes.

Så blev det inte. Nu återvänder svensken till Swansea enligt italienska tidningen TuttoMercatoWeb – utan att ha spelat en enda sekund i Genoa-tröjan.

Tidningen skriver att Genoa idag (söndag) har avslutat svenskens lån och att han kommer återvända till Wales på en gång.

Men där kommer det nog inte bli mycket bättre. Swanseas tränare Steve Cooper uttalade sig i början på januari om att det kommer att inte finnas någon plats för Asoro i A-truppen om han återvänder.

– Jag har inte haft någon diskussion med Joel, hans representanter eller Genoa, sa Cooper enligt Wales Online och fortsatte:

Annons

– Jag vet att han inte spelat där, så det är förstås inte idealiskt för honom. Oavsett om han kommer tillbaka hit eller inte så kommer han inte att ingå i A-truppen.

Publicerad 2021-01-31 21:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto