Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Tidigare Sirius-ytter till superettan-klubb

Sillybloggen

Trelleborgs FF har rustat inför den kommande säsongen och presenterade under måndagen ytterligare en ny spelare. Skånelaget gav besked om att yttern Henry Offia, som har en bakgrund med spel i Sirius och Dalkurd, ansluter till klubben för ett kontrakt över 2023.

– Vi visste att han hade mycket fart och explosivitet men under träningar och senare också i matchen mot Österlen har han även visat fler kvalitéer. Han är duktig på att vinna boll högt samtidigt som han skapar mycket ytor åt sina lagkamrater men kommer också tack vare sina fysiska egenskaper till många lägen i boxen, säger TFF-sportchefen Salif Camara Jönsson i en kommentar på klubbens hemsida och fortsätter:

– Det är en ung spelare som vi ser stor potential i. Han har spelat på både mittfält och anfall tidigare i karriären men vi ser honom främst som en spelare för de offensiva positionerna och med de egenskaper han visat upp under provspelet ska han bli intressant att följa hos oss

Annons

21-åringen gjorde i fjol två mål på 23 framträdanden med Dalkurd i superettan.

Publicerad 2021-02-15 11:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto