Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Juventus-stjärna kan lämna - aktuell för PL-klubbar

7v

Juventus anfallsstjärna Paulo Dybala, 27, har under den här säsongen haft skadeproblem och är så här långt noterad för tre mål och två assist på 16 framträdanden. Dybala anslöt under sommaren 2015 till Juventus från Palermo och har i dagsläget kontrakt till sommaren 2022, men kan möjligen lämna i sommar. I fjol rapporterades det först om att parterna var nära att komma överens om ett nytt kontrakt, men nu kommer allt fler rapporter om att spelaren kan lämna.

ANNONS

Nu uppger engelska tidningen Daily Mirror att Dybala går en osäker tid till mötes i den italienska storklubben och att han kan se sig om efter en ny klubb i sommar. Goal.com skriver samtidigt att Liverpool, Manchester United och Tottenham alla är intresserade av spelaren och överväger att göra ett försök att ro en affär i hamn.

Dybala har gjort två mål på 29 matcher med Argentinas A-landslag.

Publicerad 2021-02-24 kl 11:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto