Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: MFF uppges lägga nytt bud på anfallare - kan bli miljonaffär

7v

Malmö FF tappade i fjol Isaac Kiese Thelin, 28, och rapporteras nu vara på jakt efter en ny anfallare. MFF har bland annat kopplats ihop med Sönderjyskes Haji Wright, men nyligen kom rapporter om att prislappen är för hög. Därefter har även Aftonbladet uppgett att MFF diskuterar med Rosenborg om Dino Islamovic, något som det norska lagets tränare Åge Hareide dementerat, då han vill behålla spelaren.

ANNONS

Nu uppger den bulgariska tidningen Match Telegraph att MFF har lagt ett tredje bud på anfallaren Nigel Robertha, 23, som håller till i den bulgariska klubben Levski Sofia. Tidigare uppges MFF ha lagt bud på 500 000 euro och 650 000 euro, drygt 5 och 6,5 miljoner kronor. Levski Sofia uppges dock kräva runt tio miljoner kronor för spelaren.

Robertha anslöt under sommaren 2019 till Levski Sofia från nederländska laget Cambuur. Han har kontrakt med klubben till sommaren 2022 och är den här säsongen noterad för två mål och fyra assist på 15 framträdanden i den bulgariska högstaligan. Tidigare har han även en bakgrund i Feyenoords akademi, samtidigt som han har representerat flera nederländska U-landslag.

Robertha har även under senaste tiden spekulerats vara aktuell för en flytt till MLS-laget DC United.

ANNONS
Publicerad 2021-02-25 kl 11:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto