Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Milosevic: "AIK är alltid mitt förstaval"

7v

Tidigare AIK-backen och svenske landslagsmannen Alexander Milosevic, 29, är fortfarande klubblös. Mittbacken lämnade tidigare i år danska laget Vejle efter spel i klubben under 2020. Milosevic anslöt till den danska klubben i juli i fjol efter att ha varit klubblös sedan i oktober 2019, då han lämnade Nottingham Forest. Därmed har 29-åringen under senaste åren inte tillhört något lag och inte spelat matcher i perioder.

ANNONS

Nu berättar Milosevic, som var med och tog AIK till SM-guld 2018, för Expressen om hur han ser på sin framtid. Han menar att han har haft anbud från exempelvis Ryssland, Italien, Ungern och Cypern, men att det inte blivit något. Milosevic berättar att han vill till en klubb, där han har chans att slåss om en titel, och att han hoppas att något blir klart snart. Om Milosevic väljer spel i Sverige är han tydlig med att AIK är förstavalet.

– Det kanske inte blir ett definitivt beslut om vilken klubb det blir utan mer ett beslut om det som dyker upp och då får jag verkligen sätta mig ner och granska det som händer just då. Om det är nåt i Sverige till exempel så kommer jag att fatta ett beslut och AIK är alltid en prioritering för mig i Sverige, så kommer det alltid att vara. AIK är alltid mitt förstaval sedan vet jag inte hur AIK ser på det, säger Milosevic till Expressen och fortsätter:

ANNONS

– Vi får ta det därifrån. Sedan är det också så att jag är en fotbollsspelare i grunden och min kärlek för AIK har alltid varit störst och så kommer det alltid att vara. Men som sagt, bara för att det har varit så, så får man inte säga att det och det kommer att hända utan det kanske är en dörr som är stängd utomlands för mig och sedan säger AIK kanske att det här funkar och funkar inte för mig, då får jag se vad som sker och vi får ta det därifrån.

Milosevic säger vidare, till Expressen, att han pratat lite med AIK, men inte om “något sådant”. Han menar att det kan bli aktuellt med AIK, men att han inte stängt dörren för utlandet, då han fortsatt har lite utländska anbud.

När Fotbollskanalen, i mitten av januari, frågade AIK:s sportchef Henrik Jurelius om det är möjligt för AIK att ta in Milosevic, utifrån dåvarande trupp och ekonomi, svarade han så här:

ANNONS

– Det blir väldiga spekulationer såklart. Det är svårt att svara på. Just nu är vi väldigt nöjda med vår backuppsättning. Samtidigt är Alexander Milosevic en spelare som alltid kommer att vara intressant för AIK Fotboll, sa sportchefen.

Publicerad 2021-02-28 kl 11:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto