Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Chelsea följer Donnarumma

6v

Chelsea har värvat både Kepa Arrizabalaga (augusti 2018) och Edouard Mendy (september 2020) till målvaktspositionen de senaste åren. Kepa blev dessutom världens dyraste målvakt när han köptes till Londonklubben, men har petats av Mendy efter ett antal uppmärksammade misstag.

ANNONS

Nu kan Chelsea köpa ytterligare en målvakt i form av Gianluigi Donnarumma, 22, från AC Milan. Det rapporterar brittiska Eurosport, som skriver att Chelsea fortsätter följa Donnarummas situation i Milan där målvakten har ett utgående kontrakt. Det har länge förväntats att 22-åringen ska förlänga med Serie A-klubben, men än så länge har inget genombrott skett i kontraktsförhandlingarna.

Chelsea försöker fortfarande sälja Kepa till sommaren och om spanjoren lämnar är det ingen garanti att Mendy fortsätter vara nummer ett. Chelsea letar efter flera alternativ som kan utmana senegalesen nästa säsong, men Donnarumma på en fri transfer står högst upp på listan. Italienaren sägs vilja ha drygt 100 miljoner kronor per år på sitt nya kontrakt och om Milan inte är redo att erbjuda det kommer Chelsea definitivt vara det, enligt Eurosport.

ANNONS

Donnarumma har släppt in 26 mål på 23 ligamatcher den här säsongen och hållit nollan vid åtta tillfällen.

Publicerad 2021-03-02 kl 19:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto