Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tre tränare som kan ersätta Pirlo i Juventus

Sillybloggen

Andrea Pirlo har hittills inte levt upp till de högt ställda förväntningarna i Juventus. Turin-laget åkte nyligen ut mot Porto i åttondelsfinalen i Champions League och är samtidigt på tredje plats i Serie A. Efter helgens förlust mot Benevento uppges det även ha hettat till i lagets omklädningsrum, då Juventus ordförande Andrea Agnelli ska ha hamnat i clinch med tränaren. Pirlos framtid uppges därmed vara under utvärdering.

Nu rapporterar även La Repubblica att det inte längre är säkert att Pirlo blir kvar som tränare i klubben framöver och att Juventus överväger att sparka tränaren mitt under säsongen om läget försämras. I det fallet skulle assistenten Igor Tudor kunna ta över huvudansvaret tillfälligt.

La Repubblica skriver vidare att tre tränare, som skulle kunna vara aktuella för att ta över Juventus, är Gian Piero Gasperini, Luciano Spalletti och Simone Inzaghi. Ett annat ledigt tränarnamn är Massimiliano Allegri, som även har basat över Juventus tidigare, men han uppges inte ha en bra relation till klubbens ledning och därmed uppges det inte vara så troligt att han återvänder till klubben.

Annons

Juventus har, enligt tidningen, inte råd med att ta in ett stort tränarnamn i likhet med Jürgen Klopp eller Josep Guardiola och förväntas därmed klubben i stället gå för en italiensk tränare.

Publicerad 2021-03-23 00:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto