Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Reals plan för att värva Haaland och Mbappé

Sillybloggen

Real Madrid vill köpa båda storstjärnorna Erling Haaland och Kylian Mbappé i sommarens transferfönster, enligt Madrid-tidningen Marca. En förutsättning för det är dock att klubbens ekonomiska situation förbättras och att fansen kan välkomnas tillbaka till läktarna igen.

Enligt Marca går Mbappés kontraktsförhandlingar med PSG trögt och den franska storklubben kan därmed tvingas sälja 22-åringen redan i sommar för att inte förlora honom gratis när kontraktet löper ut 2022.

Vad gäller Haaland, 20, är både agenten Mino Raiola och Haalands pappa öppna för en flytt till Real Madrid för Erling. De är dock osäkra på om det är rätt tid för Haaland att flytta redan i sommar.

För att genomföra värvningarna av Haaland och Mbappé behöver Real Madrid frigöra pengar och utrymme på lönelistan. De hoppas de kunna göra genom att sälja/göra sig av med spelare som Gareth Bale, Raphael Varane, Isco, Marcelo och Sergio Ramos, enligt Mundo Deportivo.

Annons
Publicerad 2021-03-27 22:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto