Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Så mycket kostar Chelsea-mittfältaren

Sillybloggen

Jorginho, 29, lämnade Napoli för Chelsea sommaren 2018 när han flyttade med tränaren Maurizio Sarri till Londonklubben. Sedan dess har mittfältaren blivit kvar, trots att Sarri lämnade Chelsea efter bara en säsong.

Efter Chelseas Champions League-match mot Porto på onsdagen medgav Jorginho emellertid att han saknar tiden i Napoli och att han gärna vill återvända till Neapel en dag.

– Jag hade en fantastisk upplevelse där och jag gillar staden och fansen väldigt mycket, sa Jorginho till Sky Sport Italia då.

Nu har Jorginhos agent, Joao Santos, satt en prislapp på mittfältaren inför sommarens transferfönster.

– Som saker ligger till i dag ligger hans prislapp på 50 miljoner euro (drygt 500 miljoner kronor) och han har ganska höga löner i London. Det är osannolikt att De Laurentiis (Napolis president) skulle spendera så mycket, säger Santos enligt Football Italia.

Annons

Agenten är dock öppen med att Jorginho vill återvända till den italienska ligan.

– Jorginho vill komma tillbaka till Italien och det finns en vilja att spela i Serie A. Om Napoli behöver Jorginho kan det hända, säger Santos.

Jorginho har gjort sju mål och två assist på 30 matcher den här säsongen.

Publicerad 2021-04-09 10:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto