Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: "Spänningarna ökar" mellan Dybala och Juve - kan lämna gratis

3v

Paulo Dybala kan komma att lämna Juventus gratis 2022 efter att hans kontrakt löpt ut, då ”spänningarna ökar” mellan parterna. Detta enligt uppgifter i tidningen La Gazzetta dello Sport. Enligt tidningen erbjöds argentinaren ett nytt kontrakt förra sommaren, men det ska nu ha dragits tillbaka, efter att Dybala och Weston McKennie förra veckan bröt mot klubbens corona-regler och haft en privat fest. Spelarna bötfälldes och stängdes av.

ANNONS

Nu uppges Dybalas agent vänta på ett nytt förslag, men enligt tidningen så blir det alltså mer ansträngt mellan klubben och spelarna och det hela kan alltså sluta med att 27-åringen lämnar gratis nästa år.

Turin-tidningen Tuttosport skriver å andra sidan att en eventuell förlängning av kontraktet hänger på Juventus slutplacering i ligaspelet och om man tar sig till Champions League. Den ansträngda relationen ska enligt tidningen inte vara den primära anledningen.

Publicerad 2021-04-09 kl 11:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto