Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Turgotts svar på AIK-uppgifterna: "Betyder att jag gjort något bra"

Sillybloggen

Blair Turgott hade en lyckad säsong i fjol då han vann Östersunds interna skytteliga med sju gjorda mål. Efter två omgångar i allsvenskan har han redan gjort tre mål, efter att ha gjort hattrick i helgens möte med Örebro.

I vintras skrev FotbollDirekt att AIK var intresserat av ÖFK-forwarden, uppgifter som Turgott nu kommenterar.

– Jag kände faktiskt inte till intresset från AIK förrän det kom ut i olika medier. I fotboll är det en stor skillnad på intresse och att faktiskt köpa någon. Men jag tar åt mig, för det betyder att jag har gjort något bra och är på rätt spår, säger han till Expressen.

Turgotts avtal med ÖFK går ut nästa sommar och hur länge han blir kvar i klubben återstår att se.

– Vi känner oss väldigt trygga i situationen med Blair. Han gör det väldigt bra, så det är inte konstigt om det kommer finnas ett intresse för honom i sommar, men just nu finns det inget konkret, säger ÖFK:s sportchef Adil Kizil.

Annons

ÖFK har i nuläget inte heller satt någon prislapp på forwarden.

– Vi befinner oss så klart i en speciell situation eftersom vi har ett transferförbud och inte kan värva in en ersättare om vi skulle sälja en spelare. Det där med prislapp får vi ta senare. Det är en spelare som har gjort det väldigt, väldigt bra de senaste åtta månaderna och han jobbar extrem hårt varje dag, så jag är inte förvånad. Det finns mer att hämta, men vi står inte och faller med honom. Vi har flera spelare i truppen som kommer bidra med poäng, säger Kizil.

Publicerad 2021-04-23 09:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto