Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Flera storklubbar följer Cajuste

7v

Midtjyllands svenske mittfältare Jens-Lys Cajuste, 21, har under den här säsongen imponerat i Danmark. Cajuste, som kom till Midtjylland från Örgryte IS under 2018, har under säsongen varit ordinarie i det danska laget, som både gått som tåget i Superligan och deltagit i gruppspelet i Champions League.

Nu uppger Foot Mercato att franska storklubbarna Lille och Monaco, samt tyska klubben Borussia Mönchengladbach var på plats för att följa Cajuste när Midtjylland besegrade Nordsjaelland med 3-0 i söndags i den danska högstaligan. De kan därmed möjligen vara intresserade av svensken.

Cajuste har i dagsläget avtal med Midtjylland till sommaren 2023. Under senaste tiden har han även varit en del av Sveriges A-landslag. I november i fjol gjorde han debut mot Danmark och även under senaste landslagssamlingen kom han till spel mot Estland.

ANNONS
Publicerad 2021-05-05 kl 22:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto