Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Spartak har satt sin prislapp på Jordan Larsson

6v

Jordan Larsson, 23, öser in mål för Spartak Moskva i den ryska ligan. I måndags gjorde svensken sitt 15:e ligamål för säsongen, och mål för tredje matchen i rad, när han satte matchavgörande 2-1 hemma mot Khimki. Det förde Spartak ett stort steg närmare en Champions League-kvalplats till nästa säsong och Larsson till en tredjeplats i skytteligan.

Larssons framfart har väckt intresse från andra europeiska klubbar och Goal.com har tidigare uppgett att Borussia Dortmund och West Ham står främst i ledet för att värva anfallaren.

Nu uppger Aftonbladet, som hänvisar till ryska initierade källor, att Spartak inte kommer att släppa Larsson för mindre än 150 miljoner kronor. Klubben baserar beloppet på tidigare storförsäljningar och digniteten på de intresserade klubbarna.

ANNONS

Jordan Larsson representeras av agenten Michael Jansen, son till Rob Jansen som under många år företrätt Jordans pappa Henrik Larsson.

– Jordan är ambitiös. Det vet Spartak om och de vet också att han trivs i klubben. Det är en bra kombination för att kunna ha öppna och respektfulla diskussioner. Han följs av klubbar från de största ligorna men just nu är Jordans fokus på ligaavslutningen, att nå Champions League och förhoppningsvis spela i EM med Sverige, säger Michael Jansen till Aftonbladet.

Larsson, vars nuvarande kontrakt löper ut sommaren 2023, vill inte ge några intervjuer i dagsläget. Enligt Aftonbladet har Spartak och Larsson ännu inte inlett några diskussioner om att förlänga avtalet.

IFK Norrköping fick drygt 40 miljoner kronor när Larsson såldes till Spartak sommaren 2019.

Publicerad 2021-05-12 kl 00:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto