Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Tysk klubb intresserat av Witry

Sillybloggen

Aslak Witry har stormat fram under inledningen av årets allsvenska. Tre mål och en assist har det blivit för norrmannen, som var på väg till nederländska Utrecht inför säsongen. Dock föll den affären isär då klubben valde att gå på ett annat spår.

Nu rapporterar Expressen att klubbar från MLS och tyska andraligan är intresserat av norrmannen. Nürnberg uppges haft representanter på plats under söndagens derby mot Hammarby. Ytterligare klubbar från samma liga ska ha Witry på listan över potentiella sommarförstärkningar.

25-åringen har tidigare öppnat för en flytt:

– Jag är öppen för allting. Jag och Djurgården har en bra dialog. Konkret intresse har jag inte hört något om, så man får se lite vad som händer, men vi trivs jättebra här, sa Witry till Fotbollskanalen för en dryg vecka sedan.

Vad som blir viktigt vid en flytt?

– Först och främst att det är en klubb som vill fortsätta utveckla mig som spelare och ser något speciellt i hur jag hanterar min position, en klubb som kan forma mig mer som fotbollsspelare. Det är fotboll jag tycker är kul att spela. Det är inga speciella ligor eller länder jag tänker på, utan det mesta är aktuellt oavsett land.

ANNONS
Publicerad 2021-05-17 10:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto