Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Trotjänare lämnar Spurs

Sillybloggen

Vänsterbacken Danny Rose, 30, värvades till Tottenham från Leeds United redan 2007. Därefter var han utlånad till en rad olika klubbar innan han tog en ordinarie tröja i Spurs säsongen 2013/2014. Nu står det klart att han lämnar Tottenham i sommar när kontraktet löper ut.

Rose gjorde sammanlagt 214 matcher för Londonklubben och hittade nätet vid tio tillfällen. Han var också med och tog Spurs till Champions League-finalen 2019. Under våren 2020 var han utlånad till Newcastle.

Målvakten Paulo Gazzaniga, 29, lämnar också Tottenham i och med att avtalet går ut. Argentinaren kom till klubben från Southampton sommaren 2017 och noterades för totalt 37 matcher med Spurs. Han var utlånad till Elche under andra halvan av den gångna säsongen.

ANNONS
Publicerad 2021-05-27 11:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto