Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Real sägs ha kontaktat Mourinho - dagar innan Ancelotti presenterades

Sillybloggen

Var Carlo Ancelotti Real Madrids förstaval att efterträda Zinedine Zidane? Kanske inte. Under torsdagen uppger nämligen Telegraph att en annan tränare var aktuell.

Tidningen skriver att José Mourinho, som basade i klubben mellan 2010 och 2013, var aktuell för jobbet och trots att portugisen nyligen tog över Roma ska Real Madrid ha kontaktat honom i slutet av förra veckan, bara dagar innan Ancelotti presenterades som ny tränare i Real.

Mourinho är inte den ende tränare som uppgetts aktuell för Real Madrid. Även Mauricio Pochettino, Massimiliano Allegri och Antonio Conte har nämnts i sammanhanget.

En som var inne på samma spår som Telegraph var också C Mores La Liga-expert Marcelo Fernandez som Fotbollskanalen pratade med under onsdagen.

– Jag tror att Mourinho hade varit högaktuell för en återkomst i Real Madrid om han inte redan var klar för Roma. För två säsonger sedan när Zidane gjorde en comeback spekulerades det också kring Mourinho, sa Fernandez.

ANNONS
Publicerad 2021-06-03 08:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto