Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: U-sväng av stjärnan - nobbar Barcelona för PSG

1v

Georginio Wijnaldum är från och med det första juli en Bosmanspelare, då han inte förlänger sitt kontrakt med Liverpool. Länge såg det ut som att han skulle återförenas med Ronald Koeman i Barcelona, som han haft som förbundskapten i det nederländska landslaget, men nu har har gjort en u-sväng.

Enligt The Guardian-journalisten Fabrizio Romano har Wijnaldum bestämt sig för att skriva på för Paris Saint-Germain efter att Parisarna kapat övergången till Barcelona – där den sistnämnda planerade för läkarundersökningar.

30-åringen får, enligt Romano, mer än dubbelt så mycket i lön av PSG än vad Barcelona erbjöd – varpå Barcelona gjort klart att man inte är intresserat av att matcha PSG:s erbjudande. Kontraktet hos PSG uppges sträcka sig till 2024.

ANNONS
Publicerad 2021-06-06 kl 11:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto