Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenals sommarfokus - få tillbaka Ødegaard

Sillybloggen

Real Madrids Martin Ødegaard spenderade våren på lån hos Arsenal, där han fick stort förtroende (när norrmannen inte var skadad). Avtalet är på väg att gå ut och under förra veckan meddelade Arsenal att han är en av fyra spelare som lämnar klubben vid månadsskiftet. Ett mål och två assist på 14 Premier League-matcher blev det under våren.

Det behöver inte betyda slutet för 22-åringen i klubben. Football London rapporterar att Ødegaard fortsatt är Arsenals topprioritering under sommaren, där sportchef Edu sägs övertygad kring att de kommer kunna få till en affär. Däremot kan såväl en permanent övergång som ytterligare ett lån bli aktuellt.

– Han är inte vår spelare. Vi kommer ha diskussioner under de kommande veckorna, men vi måste visa respekt för han är en Real Madrid-spelare, har tränare Mikel Arteta nyligen sagt om situationen enligt sajten.

ANNONS
Publicerad 2021-06-07 08:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto