Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Turkisk klubb uppges fördjupa Balotelli-intresse

Sillybloggen

Adana Demirspor, nykomling i turkiska högstaligan, har tidigare uppgetts intresserat av Mario Balotelli, som den senaste säsongen tillhört Serie B-klubben Monza. Där har dock forwardens avtal löpt ut och under tisdagen rapporterar Tuttomercatoweb om att Adana Demirspor nu fördjupar sitt intresse i Balotelli.

Den turkiska klubben ska steppat upp i jakten på Balotelli, som har meriter från spel i storklubbar som Liverpool, Manchester City, Milan och Inter.

Om Balotelli flyttar till Adana Demirspor kan han bli lagkamrat med två svenskar. Pa Dibba, tidigare forward i Hammarby och Sundsvall, spelar just nu i klubben och dessutom uppges Örebros Hussein Ali vara aktuell för en flytt till nykomlingen.

– Det är svårt att svara på för man vet inte om det sker. Men Balotelli är Balotelli. Det är en spelare av världsklass som varit på toppen länge. Alla vet vem Balotelli är, sa Ali om att eventuellt bli lagkamrat med Balotelli i förra veckan.

ANNONS
Publicerad 2021-06-08 21:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto