Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Wolfsburg jagar Milan-yttern - agenten ska ha setts på träningsanläggningen

Sillybloggen

Det har blivit sparsamt med speltid för Milans norske yttermittfältare, Jens Petter Hauge, som anslöt till klubben inför den gångna säsongen. Totalt blev det 18 framträdanden för norrmannen – dock bara tre från start.

Nu ser det ut som han redan kan lämna klubben. Det har tidigare ryktats om att Udinese skulle kunna vara ett alternativ, då Milan funderat på att använda honom i en affär för att locka till sig Udinese-stjärnan Rodrigo De Paul – men nu ser det ut att kunna bli Bundesliga.

Enligt tyska Kicker är Wolfsburg intresserat av Hauge samtidigt som Milan uppges vara beredda att sälja för omkring 15-20 miljoner euro (cirka 150-200 miljoner kronor). Vidare skriver den italienska sajten Football-Italia att Hauges agent ska ha setts besöka Wolfsburgs träningsanläggning.

Hauge noterades för fem mål på 24 framträdanden sett till alla tävlingar den gångna säsongen.

ANNONS
Publicerad 2021-06-11 15:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto