Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Svensk målvakt aktuell för Serie A-klubb

Sillybloggen

Nils Arvidsson tillhör Helsingborgs U19-lag, men har redan spelar träningsmatcher för A-laget – samt suttit på bänken i allsvenskan. Nu kan vara på väg bort från klubben, och Serie A-nykomlingen Venezia är intresserad.

18-åringen berättar för Helsingborgs Dagblad att han redan har varit nere och provspelat med klubbens primaveralag (U19), och att flytt kan bli aktuell.

– Det de sa var att de var intresserade av att få dit mig permanent. Men det är mellan klubbarna och inget jag påverkar alls. Jag har kontrakt med HIF, så det är de som får komma överens i så fall, säger Arvidsson till HD.

Arvidsson om han kan tänka sig en flytt:

– Jag har inte tänkt på det jättemycket. Det är klubbarna som ska komma överens i första hand om det ens ska bli någonting. Gör de det och det blir aktuellt får jag se över vilken plan de lägger upp för mig och även prata med Helsingborg vilken plan de har. Det är alltid min individuella utveckling som går först, säger han.

ANNONS

Arvidsson har ett ungdomskontrakt med HIF som sträcker sig över 2022, och i A-laget finns redan Anders Lindegaard, Kalle Joelsson och Alexander Nilsson – minst sagt tuff konkurrens.

Publicerad 2021-06-15 11:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto