Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Djurgården uppges överens med fransk klubb - Bråtveit lämnar

Sillybloggen

Per Kristian Bråtveit anslöt till Djurgården från Haugesund vintern 2019, men målvakten har haft svårt att ta en startplats i Stockholmslaget och sedan början av januari har han varit utlånad till nederländska Groningen.

I slutet av juni går låneavtalet ut och nu är i stället är Bråtveit, enligt Nettavisen-journalisten Stian André de Wahl, detaljer från franska Nimes, där svenske Niclas Eliasson också spelar. Uppgifterna gör gällande att Djurgården och Nimes är överens om ett avtal och att Bråtveit kommer att resa till Frankrike i helgen för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och slutföra de sista detaljerna.  

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson har också uttalat sig kring Nimes intresse tidigare.

– Vi har en dialog med Nimes och de är intresserade av Bråtveit. Vi har fört en diskussion om den biten. Det kan jag bekräfta, sa han till Aftonbladet under tisdagen.

ANNONS

Bråtveits avtal med Djurgården går ut i slutet av 2022 och det är oklart om Stockholmsklubben planerar att låna ut Bråtveit till Nimes eller om det rör sig om en permanent övergång.

Publicerad 2021-06-16 23:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto