Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Franskt intresse för PK Bråtveit: "Vi har en dialog"

Allsvenskan

PK Bråtveit låneperiod i Groningen går mot sitt slut.
Nu är han aktuell för en flytt till Frankrike.
- Vi har en dialog med Nimes och de är intresserade av Bråtveit, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Aftonbladet.

Foto: Bildbyrån

Fram till den 30 juni är Djurgårdens målvakt PK Bråtveit utlånad till nederländska Groningen, där han blivit fast på bänken. I maj bekräftade Djurgårdens sportchef Bosse Andersson intresse från norska Brann om att låna Bråtveit, men affären föll isär. Anledningen? Groningen sa nej.

- De hade ett möte under dagen, och det fanns klubbar som varit intresserade och då har frågan ställts. Men Groningen är nöjda med PK, han har jobbat hårt och de har viktiga matcher, så de kan inte släppa honom. Därför blir det ingenting med Brann som hade varit aktuellt, sa han till Fotbollskanalen.

ANNONS

Nu när det återstår 15 dagar av lånet bekräftar Andersson intresse från Frankrike.

- Vi har en dialog med Nimes och de är intresserade av Bråtveit. Vi har fört en diskussion om den biten. Det kan jag bekräfta, säger han till Aftonbladet.

Sportchefen tror att de kommer få till en lösning.

Ja, vi har lagt en del tid på det. Det finns ett konkret intresse och så får vi ta det därifrån.

Aleksandr Vasiutin långtidsskadad och PK Bråtveit på väg bort. Trots det planerar inte Djurgården att ta in någon ny målvakt.

- Nej, det har vi inte tänkt. Vi har ju en förhoppning om att Vasyutin ska spela fler matcher. Sedan har vi två väldigt bra målvakter (Vaiho och Widell Zetterström).

Publicerad 2021-06-15 kl 16:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto