Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Presidenten: Messi vill stanna i Barça

6v

Turerna kring Lionel Messis vara eller icke vara i FC Barcelona har varit många sedan en längre tid tillbaka. Den argentinske världsstjärnan har uppgets vilja stanna i klubben, för att i nästa stund sagts ha lust att lämna Katalonien.

Nu menar klubbens president, Joan Laporta, att Messi vill stanna, enligt Goal. Däremot hävdar Laporta samtidigt att Uefa Financial Fair Play hindrar klubben från att annonsera att 33-åringen skrivit ett nytt kontrakt. Trots all osäkerhet och de många turerna står dock presidenten fast vid att Messi och Barça kommer komma överens “så snart som det bara är möjligt”.

ANNONS

Enligt sajten menar Joan Laporta avslutningsvis att Sergio Agüero – som likt Messi är argentinare och värvades till Barcelona i slutet på maj – varje dag säger: “Skriv på, vi ska spela tillsammans” till sin lagkamrat.

Publicerad 2021-06-16 kl 23:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto