Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bayern-stjärnan vill till Premier League

Sillybloggen

Den franske ytterforwarden Kingsley Coman sägs vara missnöjd med sin nuvarande situation.
Enligt Sky Sports Germany har 25-åringen siktet inställt på Premier League. Anledningen sägs vara att han inte känner sig uppskattad i Bayern München.

Coman har bett om en rejäl löneökning, och känner att klubben inte uppskattar honom. Coman sägs kräva samma lönenivå som lagkamraten Leroy Sané, som anslöt till den tyska jätten från Manchester City förra sommaren.

Fransmannen har ett kontrakt med Bayern München som sträcker sig till sommaren 2023. Bayern Münchens president Uli Hoeness har tidigare uttalat sig om situationen.

– Vi känner oss lugna. Vi tror inte att den ekonomiska biten kommer över överskridas. Men om han inte accepterar det så måste man i slutändan vara konsekvent som klubb, sa Hoeness till MagentaTV.

På 29-Bundesligamatcher gjorde Coman fem mål och tolv assist förra säsongen. Han har trots sin unga ålder redan hunnit med att representera Paris Saint Germain, Juventus och Bayern München. Han avgjorde Champions League-finalen för Bayern München 2019/20.

Annons
Publicerad 2021-06-16 11:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto