Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid intresserat av trio

Sillybloggen

Real Madrid uppges vilja värva en central mittfältare i sommar. Enligt den spanska tidningen Sport har “Marängerna” siktet inställt på Sassuolos Manuel Locatelli, 23, Inters Nicolo Barella och Leeds Uniteds Kalvin Phillips. Real Madrids nye tränare Carlo Ancelotti sägs ha meddelat att han vill ha in någon av spelarna till nästa säsong, och nu återstår det att se om klubben ror en mittfältsaffär i hamn.

Locatelli uppges uppvaktas av både Juventus och Napoli, medan Barella kommer från en fin säsong med Inter, precis som Phillips med Leeds i Premier League. Real Madrid slutade i år på andra plats i La Liga.

ANNONS
Publicerad 2021-06-16 08:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto