Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Ingen Fonseca - Tottenham går på annat spår

Sillybloggen

Paulo Fonseca, tidigare i Roma, har under den senaste tiden ryktats bli Tottenhams nya huvudtränare efter att José Mourinho sparkades och blev klar för just Roma i Serie A. Trots alla turer uppges nu Fonseca, med största sannolikhet, inte bli huvudtränare för Spurs.

Det är journalisten Fabrizio Romano som skriver att italienaren till “100 procent” inte kommer gå till Tottenham. Romano skriver på Twitter att “affären kollapsade med anledning av skatteproblem”, trots att kontraktet var fixat och klart att skrivas på. Paulo Fonseca ska ha haft “skattefördelar” enligt en italiensk lag som inte är tillämpbar i Storbritannien.

En annan journalist, Gianluca Di Marzio, skriver å sin sida att Premier League-klubben är i samtal med Gennaro Gattuso. Han lämnade Fiorentina tidigare i dag – trots att han blev klar för den italienska klubben för knappt tre veckor sedan.

ANNONS

Publicerad 2021-06-17 17:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto