Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"PL-intresset galet för Alexander Isak"

Sillybloggen

Europas storklubbar fortsätter jaga Alexander Isak. Svensken som imponerade stort förra säsongen i Real Sociedad och gjorde 17 mål på 34 matcher i La Liga. 21-åringen gjorde också en stark insats i EM-premiären mot Spanien, där han på egen hand skapade flera bra chanser.

Intresset från flertalet av Europas storklubbar är väldokumenterat, och Isaks sägs ha en utköpsklausul på omkring 700 miljoner kronor.

Flera Premier League-klubbar uppges jaga svensken, och den spanska tidningen AS beskriver intresset från de engelska giganterna som ”galet”.

Det återstår att se vilka som vinner dragkampen om Alexander Isak, eller om det blir ytterligare säsonger i “La Real”. Isaks tränare i klubblaget,  Imanol Alguacil verkar övertygad om att han får behålla sin stjärna.

– Jag är väldigt lugn. Jag säger alltid att med de som är i truppen går jag till döds, och jag tvivlar inte på att han vill vara här, säger Alguacil till Radio Euskadi.

Annons
Publicerad 2021-06-18 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto