Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid jagar Italiens succéspelare

Sillybloggen

Italien har inlett EM på bästa vis och har efter två omgångar full pott efter två raka 3-0-segrar.

Till vänster i backlinjen har Leonardo Spinazzola imponerat stort och dragit till sig intresse från flertalet klubbar. Nu rapporterar spanska tidningen AS att Real Madrid ger sig in i jakten på Roma-backen, och att de träffat representanter från Roma.  

Enligt AS skedde mötet i södra Frankrike där de ska ha diskuterat en eventuell lösning. I dealen ska Real Madrid vilja inkludera Borja Mayoral, som är utlånad till Roma från just Real Madrid. Mayoral går nu in i sin andra säsong på lån i Roma, och den italienska huvudstadsklubben har en köpoption på anfallaren som sägs ligga på drygt 200 miljoner kronor. Mayoral som hade en bra säsong i Roma med 17 mål och 4 assist i samtliga turneringar.

Annons

Real Madrid uppges nu vilja göra ett rakt byte mellan just Mayoral och Spinazzola. Då pandemin slagit hårt mot klubbarnas ekonomi ses det som en bra lösning för samtliga parter.

Real Madrid har redan flertalet vänsterbackar i truppen, och har tidigare gjort klart med David Alaba från Bayern München.

Publicerad 2021-06-18 09:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto