Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United har fått bud nobbat på Real-mittback

Sillybloggen

Manchester United har lagt ett bud på 50 miljoner pund, knappa 600 miljoner kronor, på Real Madrid-mittbacken Raphäel Varane. Det uppger lokaltidningen Manchester Evening News. Den spanska storklubben har dock tackat nej till budet då de vill ha 80 miljoner pund, cirka 950 miljoner kronor, för 28-åringen.

United är i fortsatt dialog med Real och försöker nå en kompromiss över transfersumman, men vill inte betala 80 miljoner pund då Varanes kontrakt löper ut nästa sommar. Real Madrid uppges dock, enligt MEN, vara villigt att sälja den franske landslagsmittbacken då David Alaba hämtats in på en fri transfer i sommar.

Sedan tidigare står det klart att Varanes mittbackskollega Sergio Ramos lämnar Real Madrid efter 16 år i klubben. Varane kom till Real Madrid från Lens sommaren 2011 och spelar just nu EM med Frankrike. Han har ryktats till United flera somrar i rad men än så länge har ingen övergång blivit av.

ANNONS
Publicerad 2021-06-18 07:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto