Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Griezmanns framtidsplan - vill till MLS: "Älskar landet"

Sillybloggen

Frankrikes anfallsstjärna Antoine Griezmann, 30, har kontrakt med Barcelona till sommaren 2024 och trivs i dagsläget utmärkt i den spanska storklubben. I framtiden kan det dock bli en flytt till en MLS-klubb.

Griezmann bekräftar nu att han i framtiden skulle vilja bo i USA.

– Mitt kontrakt med Barcelona sträcker sig till juni 2024 och efter det tror jag att det är rätt tid för mig att flytta till USA. Jag älskar landet, kulturen och NBA, samtidigt som jag lockas av att uppleva det, säger fransmannen till Le Figaro enligt den spanska tidningen AS.

Griezmann anslöt för två år sedan till Barcelona från Atlético Madrid, men har även en bakgrund med spel i bland annat Real Sociedad. Förra säsongen gjorde han 20 mål och tolv assist på 51 framträdanden.

ANNONS
Publicerad 2021-06-19 14:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto