Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Kane kan återförenas med Pochettino

Sillybloggen

Tottenham-anfallaren Harry Kane, 27, vann Premier Leagues skytteliga den gångna säsongen med sina 23 ligamål. I EM-gruppspelet med England har han emellertid gått mållös från de två inledande matcherna och efter 0-0-matchen mot Skottland under fredagskvällen sågades skyttekungen i brittiska medier.

Inför sommarens EM förkunnade Kane, enligt brittiska Sky Sports, att han ville lämna Tottenham och söka sig vidare till en klubb där han kunde vinna fler titlar. Klubbar som Manchester United, Manchester City och Chelsea dök direkt upp i diskussionerna.

Nu rapporterar den brittiska webbplatsen 90min att Kane är öppen för att flytta utomlands, vilket han berättat för sina representanter.

Paris Saint-Germain, där förre Tottenham-managern Mauricio Pochettino numera håller till, är en klubb som Kane föredrar att flytta till, enligt 90 min. Det skulle innebära en återförening för duon som stod nära varandra under åren i Tottenham.

ANNONS
Publicerad 2021-06-19 07:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto