Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kontakt tagen mellan Ramos och huvudstadsklubb

Sillybloggen

Backen Sergio Ramos har haft skadeproblem under säsongen och togs inte ut i det spanska landslaget till EM. Inte ens när Spanien drabbades av dubbla fall av covid-19 fick han komma in. Och häromdagen meddelade Ramos att han lämnar Real Madrid.

Försvararen har med andra ord haft det tufft den senaste tiden. Det medgav han i samband med att beskedet att han lämnar Real anlände.

– Det här är en av de svåraste tiderna i mitt liv. Jag vill tacka alla supportrar och hade önskat att få säga hej då på Santiago Bernabéu, berättade Ramos bland annat.

Nu skriver Gazzetta dello Sport att Jose Mourinho, tränare för huvudstadslaget Roma, har varit i kontakt med mittbacken. Uppgifterna gör gällande att Mourinho vill knyta till sig veteranen med anledning av exempelvis hans rutin och mentalitet.

Sergio Ramos har under sin karriär bland annat vunnit La Liga fem gånger, Copa de la Rey två gånger och Champions League fyra gånger. Dessutom har han vunnit både VM och EM.

Annons

Publicerad 2021-06-20 20:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto