Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester Uniteds oro - Pogba kan lämna gratis

Sillybloggen

Manchester Uniteds mittfältsstjärna Paul Pogba, 28, har under en längre tid ryktats vara på väg bort från den engelska storklubben. Pogba har bland annat kopplats ihop med Juventus, Paris Saint-Germain och Real Madrid, men har i dagsläget kontrakt med United till sommaren 2022. Så sent som under lördagen uppgav den franska tidningen Le Parisien att PSG intensifierar sitt intresse för fransmannen.

Nu rapporterar den engelska tidningen Daily Mirror att United känner oro över att Pogba inte kommer att förlänga med klubben och i stället vill lämna gratis vid kontraktets slut nästa år. United uppges därmed nu försöka övertyga Pogba om att skriva på ett nytt avtal, men sägs inte ha lyckats med det så här långt.

Pogba kom till klubben under sommaren 2016 från Juventus, men tillhörde även United mellan sommaren 2009 och sommaren 2012. Förra säsongen stod han för sex mål och nio assist på 42 framträdanden.

Manchester United uppges samtidigt vara nära att värva Jadon Sancho från Borussia Dortmund.

Annons
Publicerad 2021-06-20 10:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto